مسأله ازدواج و طلاق موضوعی چندوجهی و چندجانبه است و تنها به مسائل اقتصادی محدود نمیشود، چراکه تحقیقات نشان میدهد که درحالحاضر مسائل فرهنگی نیز نقش مهمی در این زمینه ایفا میکنند.
باورنکردنیترین تاثیرات اسم افراد
خبرسازشدن نتایج یک تحقیق جدید علمی که نشان داد اسم افراد بر قیافه آنها هم تاثیر میگذارد بهانهای شد تا از چند پژوهش مشابه و جنجالی در همین باره بگوییم
افزایش سزارین کاهش شیردهی را در پی دارد
رئیس اداره سلامت کودکان و شیر مادر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که هر چه آمار سزارین افزایش یابد، درصد شیردهی مادران نیز کمتر شود، گفت: در تمام دنیا یافتههای علمی میگویند تغذیه انحصاری در ۴ تا ۶ ماه اول زندگی باید با شیر مادر و تغذیه بعد از آن تا سن ۲ سالگی، حتما با شیر مادر و غذای کمکی باشد.
مدیر برنامهریزی، ارزیابی و نظارت مرکز درمان ناباروری ابنسینا با بیان اینکه ۲۰ درصد زوجین نابارور هستند، گفت: با استفاده از تکنیکهای درمانی میتوان گفت تقریباً همه زوجین میتوانند صاحب فرزند شوند.
به گفته معاون دادستان کل کشور، آمار کودکان بازمانده از تحصیل به رقم تاسف انگیز یک میلیون رسیده و موضوع از منظر آسیب های اجتماعی، نیازمند رسیدگی همه جانبه است
شیرخوارگاهها خالی از کودک شدند
رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که از ابتدای انقلاب اسلامی تا قبل از این دولت، ۹۴۰ هزار خانواده ذینفع تحت حمایت بودند اما اکنون یک میلیون و ۵۳۰ هزار خانواده تحت حمایت هستند.
مقابله مادران با اعتیاد فرزندان؛ چالشها و راهکارها
پژوهشی جدید از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به بررسی چالشها و تجربیات مادران با فرزندان دارای سوءمصرف مواد پرداخته و راهکارهایی برای بهبود وضعیت آن ها ارائه کرده است.
«ثبت وقایع ازدواج و طلاق الکترونیکی شده است، مهریه باید مالیت داشته و قابل وصول باشد، ثبت وقایع ازدواج و طلاق برای دفاتر سهمیه ای شده است، اکنون طلاق فراوان و ازدواج کم است و تعرفه های دفاتر کم است» گزیده صحبت های رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق است.
تصور کنید احساس امنیت در کودک وجود نداشته باشد، با احساس عدمامنیت در کودکان، آنها یاد میگیرند که نمیتوان به دیگران برای مراقبت اعتماد کرد. چنین جهانبینیای تأثیر منفی عمیقی بر هر جنبهای از زندگی آینده آنها خواهد داشت، از جمله اینکه آنها چگونه خود و زندگی عاطفی، روابط و تلاشهایشان را میبینند.
شاید هنوز فرهنگ عمومی ما به جمعبندی دقیقی درمورد اصول انتشار فیلم و عکس از کودکان نرسیده است. مادر و پدرهای بسیاری، صفحات شخصی خود را با انتشار تصاویر از روزمره فرزندان خردسالشان پر میکنند که هدف جذب تبلیغ و کسب درآمد هم ندارند. اما بسیاری از متخصصهای حوزه کودکان به هر ترتیب انتشار تصاویر کودکان زیر 18 سال را که بلوغ فکری و قدرت تصمیمگیری ندارند نادرست میدانند. کمااینکه در سالهای اخیر در بسیاری از کشورها این حق کودک مهم شمرده شده و افراد بسیاری بعد از 18سالگی بهدلیل انتشار تصاویرشان در کودکی، از مادر و پدر خود شکایت میکنند.