سبقت بلیت های لاکچری از جیب مردم
شاید سخن گفتن درباره شاخههای شکسته در بحبوحه طوفان زیاد ضروری به نظر نیاید، اما همین شاخههایی که ریشه در خاک دارند، بخشی از جنگلی هستند که در طول تاریخ آرامش را به انسان بازمیگردانند و پناهگاه روح او بوده و هستند. این یادداشت هم به همین منظور نوشته شده است.
پیکر سه شهید مرزبانی خراسان رضوی پس از ۱۶ سال به وطن بازگشت
بنیاد شهید خراسان رضوی نیز اعلام کرد: پیکر این شهدا یکشنبه، هفتم بهمن ماه از مهدیه مشهد به سمت حرم رضوی تشییع می شود.
تلنگری فرهنگی با بوی جوی مولیان!
رودکیخوانی رئیسجمهوری ایران با چند بیت از قصیدۀ معروف «بوی جوی مولیان آید همی»، در تاجیکستان و پاسخ شاعرانۀ رئیسجمهوری تاجیکستان با «هیچ شادی نیست اندر این جهان/ برتر از دیدار روی دوستان»، بیت دیگری از رودکی، حس شیرین هموطنی در گسترهای بزرگتر از جغرافیای امروز ایران را در جان دو ملت ایران و تاجیکستان و البته افغانستان زنده کرد.
خانواده بنیاد جامعه است و پدر ستون خانواده، این قاعده را نه تنها از ایدههای نظریهپردازان روانشناسی، جامعهشناسی یا تعلیم و تربیت و نه تنها از شواهد پژوهشی بلکه از حکم عقل سلیم نیز میتواند دریافت
گذر فرهنگ و هنر نیشابور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد افتتاح شد
بخشهای فرهنگی و هنری گذر فرهنگ و هنر در نیشابور با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسوولان این استان افتتاح شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ایجاد گذرهای فرهنگ و هنر زمینهساز تقویت هویت شهرها میشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ایجاد گذرهای فرهنگ و هنر زمینهساز تقویت هویت شهرها میشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گذرهای فرهنگ و هنر موجب جلوگیری از اغتشاش های هویتی شهرها و همچنین تقویت هویت واقعی آنها می شود.
تلفیق استادانه هنر و عرفان در خوشنویسی
سومین نشست از سلسله نشستهای «عصر فرهنگ خراسان» با عنوان «عصر استاد علیاکبر اسماعیلی قوچانی» در موسسه فرهنگی و هنری خراسان برگزار شد.به گزارش خراسان، عصر روز دوشنبه، سومین نشست از سلسله نشستهای «عصر فرهنگ خراسان» با عنوان «عصر استاد علیاکبر اسماعیلی قوچانی» با حضور مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی، حجتالاسلام سیدمسعود میریان، مدیر مرکز قرآنی سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و جمع زیادی از استادان بزرگ حوزه خوشنویسی در موسسه فرهنگی و هنری خراسان برگزار شد.
فرهنگستان را «نقد» کنیم، نه «ریشخند»!
در ماههای گذشته فرهنگستان زبان و ادب فارسی چند جایگزین فارسی را به جامعه معرفی کرد که تازهترین آنها، «تصدانه» بهجای پیکسل، «پادپخش» به جای پادکست، «موجپز» بهجای مایکروویو، «گرایه» بهجای ترند و «هفتگ» بهجای تیک بود.
آموزش زبان انگلیسی در کودکستان ها ممنوع شد؟
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه آموزش زبان انگلیسی در کودکستانها «ممنوع» اعلام شده است گفت: این موضوع را رصد خواهیم کرد و تذکرات لازم را خواهیم داد.
گردانی که از آب به آسمان معبر زد
دی ماه سال ۶۵ در فاصله فقط ۱۵ روز، دو عملیات مهم برگزار شد؛ عملیاتهایی که لبریز از رشادتهای بینظیر رزمندههای دلاور، به ویژه غواصان با اخلاصی بود که باید از اروند عبور میکردند. هرچند کربلای ۴ به اهدافی که لازم بود نرسید؛ اما چند روز بعد عملیات کربلای ۵، شکست بزرگی را به دشمن تحمیل کرد. وقتی شرح دلاوریهای این دو عملیات را میخوانیم تصور میکنیم کسانی که پشت آن بودند؛ مردانی ورزیده که توانستند خطشکنی کنند؛ زیر باران گلوله از اروند بگذرند و مواضع دشمن را بگیرند. اما این حماسه توسط بسیجیهایی ساده اما دلاور رقم خورد که بیشترشان نوجوان و جوان بودند. وقتی تصاویر بهجای مانده از آن حماسهسازان را میبینیم با چهرههای کم سن و سال و کوچک جثه مواجه میشویم که شجاعتشان ریشه در جثه بزرگ نداشت و از ایمانشان سرچشمه میگرفت. به بهانه ۱۹ دی ماه، سالروز عملیات غرورآفرین کربلای ۵، سراغ بریدههایی از کتاب «حماسه یاسین» به قلم سید محمد انجوینژاد رفتیم که روایتی است از روزهای کربلای ۴ تا ۵ و نقش گردان غواصان «یاسین» در آن. کتابی که با ادبیاتی خودمانی و سرراست، اتمسفر چند وجهی جبهه را نشان میدهد؛ از تمرین برای غواصی و نماز شب، تا شوخی و رفاقت.