رفعِ فیلترینگ تابو نیست، مسئله را ناموسی نکنیم!
تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و... همه آزاد بودند. دامنه فعالیت شان هم هر روز بیشتر و بیشتر می شد. مردم هم از این پلتفرم ها استفاده می کردند. همه چیز عادی بود. کسی گمان نمی کرد روزی استفاده از این ابزارها نکته ای داشته باشد؛ چه رسد به مسئله. هیچ تابویی هم وجود نداشت.
آینده منطقه در سیطره هوش مصنوعی
انتشار خبر سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد دلاری عربستان در هوش مصنوعی با هدف خروج از درآمدهای صرفا نفتی، از اهتمام خستگی ناپذیر کشورهای منطقه در حوزه فناوری حکایت می کند. به این بهانه برنامه های هوش مصنوعی کشورهای حوزه خلیج فارس را مرور کردیم
کشف دانشمندان: اول تخممرغ آمد؛ بعد مرغ!
سرانجام پاسخی برای یک معمای قدیمی که پیدا شده که اول مرغ در جهان شکلگرفته یا خلقت تخممرغ بر مرغ غلبه داشته است.
آغاز «هفته ترویج علم» با هدف صلح و توسعه پایدار برای شهروندان کره زمین
آغاز «هفته ترویج علم» با هدف صلح و توسعه پایدار برای شهروندان کره زمین
تجربه جهانی نشان داده است که علم میتواند مرزهای سیاسی و فرهنگی کشورها را در هم بشکند و با قرار دادن شهروندان جهانی در کنار یکدیگر، صلح و توسعه پایدار مناطق را برای بشریت به ارمغان آورد، از این رو هر ساله مراسمی برای ترویج علم برگزار میشود و در ایران رویداد هفته ترویج علم، در آستانه «روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه» (۱۰ نوامبر ۲۰۲۴؛ ۲۰ آبان ۱۴۰۳) از امروز شنبه ۱۹ آبان تا پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ برگزار میشود.
دانشمندان آزمایشی سریع و مقرونبهصرفه برای تشخیص برخی از انواع سرطان در مراحل درمانشدنی این بیماری، با استفاده از یک قطره خون طراحی کردند.
ماهوارههای «هدهد» و «کوثر» در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت
ماهوارههای «هدهد» و «کوثر» که بامداد امروز با ماهوارهبر روسی «سایوز» از پایگاه پرتاب «وستوچنی» روسیه با موفقیت پرتاب شد، لحظاتی قبل در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.
حالا کاربران مسدودشده ایکس میتوانند پستهای شما را ببینند
از امروز کاربران مسدودشده در ایکس میتوانند پستهای شما را بهطور کامل مشاهده کنند.
برگزاری جلساتی در کمیسیون اصل ۹۰ درباره فضای مجازی
عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ از برگزاری جلساتی درباره فضای مجازی در کمیته فرهنگی این کمیسیون خبر داد و گفت که ما خیلی از درگاههای خارجی را بسته و درگاههای ایرانی را فعال کردیم ولی این درگاهها هنوز موفق نشدند جایگزین درگاههای خارجی شوند.
تیکتاک هم مثل هوشمصنوعی قاتل شد
هفت خانواده فرانسوی از تیکتاک به دلیل قرار دادن فرزندان نوجوانشان در معرض محتوای مضر که منجر به خودکشی دو نفر از آنها در سن ۱۵ سالگی شده است، شکایت کردند.
نانوپلاستیکها میتوانند آنتی بیوتیکها را کم اثر کنند
یک مطالعه جدید نشان داده است که نانوپلاستیکها که ذرات پلاستیکی کوچکتر از ۰.۰۰۱ میلی متر هستند، بر توانایی بدن در جذب آنتی بیوتیکها تاثیر میگذارند و حتی ممکن است منجر به رشد باکتریهای مقاوم به آنتی بیوتیک شوند.