
ماموریت وزارتخانههای خارجه و نیرو برای پیگیری موضوع سدسازیها در افغانستان
ماموریت وزارتخانههای خارجه و نیرو برای پیگیری موضوع سدسازیها در افغانستان
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سدسازیهای اخیر طالبان بر روی رودخانه مرزی مشترک بین ایران و افغانستان گفت: به دو وزارت خانه نیرو و خارجه ماموریت داده شده تا به طور جدی به این موضوع ورود کند.
مدیر خاورمیانه «بیبیسی» جاسوس موساد از آب درآمد
بک وبگاه خبری با اشاره به جانبداری بنگاه خبری «بی بی سی» از رژیم صهیونیستی در جنگهای منطقهای کنونی، عامل پشت پرده این جانبداری را معرفی کرد.
طرح کنترل تراکم وسایل نقلیه نیویورک پس از سالها تاخیر اعمال میشود.
ترامپ یک چهره ضدایرانی را برای خاورمیانه انتخاب کرد
رئیسجمهور منتخب ایالات متحده یکی از مدافعان اصلی اِعمال تحریم علیه ایران و همچنین خروج آمریکا از برجام را بهعنوان معاون نماینده ویژه ریاستجمهوری در امور صلحِ غرب آسیا برگزید.
دکترین هستهای ایران تغییر کرده است؟
مدتی است که موضوع تغییر در دکترین هستهای جمهوری اسلامی ایران در برخی رسانهها مطرح شده است. مبنای دکترین هسته ای ایران بر مبنای فتوای رهبری که در سال ۱۳۸۹ صادر شده است و در آن رهبری فرموده اند: «به اعتقاد ما افزودن بر سلاح هسته ای، دیگر انواع سلاح های کشتار جمعی نظیر سلاح شیمیایی و سلاح میکروبی نیز تهدیدی جدید علیه بشریت تلقی میشوند.»
سقوط هواپیمای کوچک روی سقف کارخانهای در کالیفرنیا
برخورد یک هواپیمای کوچک با سقف کارخانهای در جنوب کالیفرنیا ۲ کشته و ۱۹ مصدوم برجای گذاشت.
تنش در کره جنوبی هنگام اقدام برای بازداشت رئیس جمهور
بازرسان آژانس ضد فساد کره جنوبی امروز (جمعه) وارد محل اقامت رئیس جمهوری این کشور در سئول شدند تا پس از تلاش ناموفق وی در ماه گذشته میلادی برای اجرای حکومت نظامی، حکم بازداشت او را اجرا کنند.

تکاپوی مجدد اسلامآباد برای معافیت پروژه خط لوله گاز با ایران از تحریمهای آمریکا اسلامآباد
تکاپوی مجدد اسلامآباد برای معافیت پروژه خط لوله گاز با ایران از تحریمهای آمریکا اسلامآباد
رسانههای پاکستانی به نقل از منابع آگاه دیپلماتیک این کشور عنوان کردند که اسلامآباد مجددا به دنبال معافیت از تحریمهای آمریکا مرتبط با خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان است؛ موضوعی که دولتمردان این کشور آن را همواره بهانهای برای تاخیر خود در پیشبرد این پروژه عنوان می کنند. این منابع مدعی شدند: مسئولان پاکستانی دوباره به تکاپو افتادهاند، زیرا آنان درصدد جلوگیری از عواقب اقتصادی تحریمها (تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران) هستند و همزمان دریافت گاز از ایران را برای ترمیم زخم کهنه کمبود انرژی پاکستان مهم و مقرون به صرفه می دانند. روزنامه پاکستانی دیلی تایمز روز پنجشنبه نوشت: دولت تاکید دارد که پروژه مشترک گازی با ایران گامی حیاتی در جهت تامین انرژی مقرون به صرفه برای پاکستانی هاست، بنابراین ضروری است که این موضوع با دولت جدید آمریکا مورد بررسی مجدد قرار گیرد. در گزارش این روزنامه به نقل از منابع آگاه آمده است: مقامات پاکستان در حال کار بر روی معافیت از این تحریمها هستند که به پروژه اجازه میدهد بدون نقض محدودیتهای ایالات متحده پیش رود. دیلی تایمز نوشت: تلاشهایی نیز در حال انجام است تا ایران متقاعد شود که دو کشور میتوانند راهکار میانی برای پیشبرد پروژه و در عین حال رسیدگی به نگرانیهای همه طرفهای درگیر را پیدا کنند. این منابع افزودند: هدف دولت پاکستان، تضمین این است که پروژه مشترک گازی بدون برخورد با موانعی که می تواند امنیت انرژی و منافع اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، ادامه یابد. براساس این گزارش؛ دوشنبه گذشته وزیر نفت پاکستان با اذعان به مقرون به صرفه بودن واردات گاز از جمهوری اسلامی ایران در قالب پروژه مشترک گازی بین دو کشور، مدعی شد که مذاکرات برای بهرهمندی از این طرح انرژی ادامه دارد. وی به طور تلویحی به تلاش پاکستان برای یافتن راهکار میانه برای بهرهبرداری از پروژه مشترک گازی با ایران اشاره و ادعا کرد: مذاکرات ما در حال انجام است اما رویکرد محتاطانه ای نیز برای جلوگیری از اعمال تحریمهای بین المللی داریم. منابع خبری پاکستان ماه های اخیر مدعی شدند که تهران طی نامهای به اسلامآباد از تصمیم خود برای مراجعه به دیوان داوری بین المللی درباره پروژه مشترک گازی با پاکستان خبر داد. مقام های سیاسی در پاکستان و کارشناسان حوزه اقتصادی و انرژی این کشور همواره تاکید دارند که اسلام آباد باید با استفاده از ظرفیت بالقوه انرژی جمهوری اسلامی ایران به ویژه تکمیل طرح خط لوله آی.پی در مسیر غلبه بر بحران انرژی گام بردارد. وزارت نفت پاکستان اوایل اسفند ۱۴۰۲ با صدور بیانیهای تکمیل پروژه مشترک گازی با جمهوری اسلامی ایران را موجب تقویت امنیت انرژی اسلام آباد ارزیابی و اعلام کرد که کمیته انرژی در کابینه دولت پاکستان با طرح احداث خط لوله ۸۱ کیلومتری از بندر «گوادر» تا مرز مشترک پاکستان با ایران موافقت کرده است. در عین حال هیچ اقدامی از سوی طرف پاکستانی برای احداث خط لوله در خاک خود تا امروز مشاهده نشده است.
پیام تبریک پزشکیان به رهبر کرهشمالی
رئیسجمهوری اسلامی ایران فرارسیدن سال نو میلادی را به رهبر و مردم کره شمالی تبریک گفت.
برزیل ریاست دورهای گروه «بریکس» را با تمرکز بر تقویت همکاری کشورهای جنوب جهانی برعهده گرفت.