بازگشت به زنجیره ارزش جهانی از مسیر شرق
با ارسال لایحه توافقنامه راهبردی ایران و روسیه به مجلس و فراهم شدن امکان عرضه کالاهای ایرانی در یکی از سکوهای آنلاین بزرگ چین، تجارت خارجی ایران در آستانه ورود به مرحله جدیدی است که می تواند جایگاه این کشور را در زنجیره ارزش جهانی بازسازی کند
ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بار دیگر در خاورمیانه با نیشکلامی حسابشده علیه ایران ظاهر شد. او در نشست مشترک سرمایهگذاری عربستان و آمریکا در ریاض، ایران را با شدیدترین عبارات هدف حمله قرار داد. اقدامی که بیش از آن که از موضع دیپلماتیک نشئت گرفته باشد، نشانگر رویکرد تجاری–تبلیغاتی او به سیاست خارجی بود. اما هدف این هجمه، تنها تهران نبود؛ ترامپ میکوشید همزمان در چهار جبهه بدرخشد: تأثیرگذاری بر افکار عمومی عربی، فشار روانی بر تیم مذاکره کننده ایرانی، بازاریابی برای تحریمهای جدید و نمایش قدرت برای مردم دنیا.
ترامپ: بایدن ایران را ثروتمند کرد
رئیس جمهور آمریکا با لحنی متناقض مدعی شد که دولت بایدن باعث «ثروتمند شدن» ایران شده است.
تحریمهای جدید آمریکا علیه دو فرد و یک نهاد ایرانی
دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری تحریمهایی را علیه دو فرد و یک نهاد ایرانی اعمال کرد.
دانشمندان با بررسی میدان های کوانتومی: جهان هستی فروپاشیده خواهد شد
شاید تصور کنید که کهکشان ها، ستاره ها و سیاره های بسیار زیادی وجود دارند که میتوانند در صورت نابودی زمین میزبان انسان باشند. هرچند به باور دانشمندان کل جهان هستی در شرف فروپاشی کامل قرار دارد.
آبروریزی امانوئل مکرون با مواد مخدر روی میز کارش! + ویدیو
ویدئویی از مکرون پربازدید شده که بستهای شبیه کوکائین را با دستش به سرعت از روی میز میقاپد. مرتس هم وسیلهای شبیه خط کننده کُک را سریع مخفی میکند.
«چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا پایان یافت.مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راههایی معقول و واقعبینانه برای حل مسائل مورد اختلاف.» این ارزیابی سخنگوی وزارت خارجه از این دور از مذاکرات است.
غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم هسته ای ایران و آمریکا روز گذشته درحالی در مسقط برگزار شد که در فاصله میان دور سوم تا چهارم شاهد تحولات و اظهارنظرها و مواضع مختلفی از سوی مقامات آمریکایی از رئیس جمهور این کشور تا وزیر خارجه، سناتورها و ... درباره مذاکره با ایران بودیم.
مقایسه قدرت نظامی هند و پاکستان؛ کدام یک از این دو همسایه قویتر است؟
با وقوع درگیریهای متعدد نظامی بین هند و پاکستان و حملات هوایی و موشکی دو کشور به خاک یکدیگر در طی روزهای اخیر و پس از کشتار گردشگران در منطقه کشمیر تحت تسلط دهلی نو، جزئیات کلیدی درباره زرادخانههای هر کشور اکنون در کانون توجه قرار گرفتهاند. در صدر این مسائل، برنامههای تسلیحات هستهای دو کشور، قابلیت حمله هستهای اول، و انواع سلاحهای هستهای در دسترس قرار دارند.
مقام آمریکایی: واشنگتن امیدوار به برقراری روابط خوب با تهران است
یک مقام آمریکایی در ادعایی افزود که رئیس جمهوری این کشور برای توافق با ایران جدی است.