چرا «سرود» از جشنواره موسیقی فجر حذف شد؟
مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره برگزار نشدن جشنواره سرود فجر و حذف این بخش از جشنواره موسیقی فجر میگوید: جشنوارههای سرود متعددی امسال برگزار شد که چندان کیفیتی نداشتند. حال برای اینکه برگزاری جشنوارههای سرود با کیفیت بهتری صورت بگیرد و صرفاً رفع تکلیف نباشند، نیاز است در جایی که امکان تجمع انسانی وجود دارد، متمرکز شوند و متولی داشته باشد؛ البته که به عنوان یک محقق معتقدم متولی اصلی سرود وزارت آموزش و پرورش است و ۴۰ سال سابقه برگزاری سرود در ردههای سنی مختلف و حتی معلمان داشته است.
برنامههای نخستین روز از جشنواره موسیقی فجر را بشناسید
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در حالی فردا _۲۳ بهمنماه _ آغاز به کار میکند که ۱۶ گروه موسیقی در ژانرهای مختلف و در ۹ سالن اجرا روی صحنه خواهند رفت.
نیشابور؛ میزبان نخستین جشنواره موسیقی مقامی فجر خراسان رضوی
دبیر اجرایی نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی گفت: نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور برگزار میشود و این شهر میزبان گروههای موسیقی مقامی استان خواهد بود.

خوانندگان پاپ حاضر در موسیقی فجر مشخص شدند/ از بهنام بانی تا عرفان طهماسبی
خوانندگان پاپ حاضر در موسیقی فجر مشخص شدند/ از بهنام بانی تا عرفان طهماسبی
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با ۲۸ اجرای موسیقی پاپ (مردموار) در سالنهای میلاد نمایشگاه، رزمال و وزارت کشور برگزار خواهد شد.
موسیقی دان ایرانی، فاتح ارکسترهای جهانی
به مناسبت بیست و یکمین اجرای علی رهبری ، موسیقیدان برجسته کشورمان در سمت رهبر دایمی اپرای مارینسکی که از پنجم بهمن ماه برگزار می شود، نگاهی گذرا به آثار و زندگی این استاد بزرگ ایرانی داشته ایم
ساز تنبور موسیقی و بافت اختصاصی دارد
نوازنده تنبور به اهمیت موسیقی تنبور اشاره کرد و گفت: ماهیت این ساز از قدیم، آئینی، مذهبی و عرفانی بوده است، تنبور یک موسیقی و بافت اختصاصی دارد.
۲۲۶ اثر و گروه موسیقی به بخش رقابتی جشنواره موسیقی فجر راه یافتند
۲۲۶ اثر و گروه موسیقی در بخش رقابتی چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر حضور یافتند که با داوری توسط هیات داوران، برگزیدگان در اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد.
خبرهای جدید درباره محاکمه امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو به صفحه نخست وبسایت نشریه گاردین رسید.
به مناسبت سالگرد درگذشت حاج قربان سلیمانی، گریزی به دستاوردهای هنری این دوتار نواز چیره دست خراسان زدیم
فرهنگ و هنر معاصر وام دار شاهکارهای شهبازیان
استاد فریدون شهبازیان، آهنگ ساز و موسیقی دان ایرانی روز گذشته، ۲۲ دی ۱۴۰۳ در ۸۲ سالگی به دلیل مشکلات حاد تنفسی درگذشت. فریدون شهبازیان متولد ۲۱ خرداد ۱۳۲۱ در تهران بود، در دهه ۶۰ آهنگ سازی فیلم را آغاز کرد و سابقه رهبری ارکستر ملی ایران را هم در کارنامه داشت.