فیلترینگ دیگر یک مسئه فنی نیست؛ هم ابعاد فنی دارد، هم اجتماعی و اقتصادی؛ حالا هم که سیاسی شده است. آدمهای ریز و درشت متفاوتی هم درباره آن اظهارنظر میکنند و حتی تصمیمسازی. از اینفلوئنسر گرفته تا حزب سیاسی و چهرههای رنگارنگ مختلف.
خوراکدهی آبزیان با پرندهها و شناورهای هدایت از راه دور ایرانساخت
خوراکدهی آبزیان با پرندهها و شناورهای هدایت از راه دور ایرانساخت
یک شرکت دانشبنیان با تولید انواع پهپاد، شهپاد و خهپاد مورد استفاده در بخش کشاورزی ضمن ارتقاء کیفیت و کاهش هزینههای حوزههای مختلف کشاورزی، دامپروری و آبزیپروری زمینه اشتغال و کارآفرینی در مناطق کم برخوردار کشور را فراهم کرده است.
برای تدوین سند ملی «هوش مصنوعی» اسناد ۳۰ کشور را مطالعه کردیم/ مشخص شدن وظیفه دستگاهها
برای تدوین سند ملی «هوش مصنوعی» اسناد ۳۰ کشور را مطالعه کردیم/ مشخص شدن وظیفه دستگاهها
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای تدوین سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران اسناد ۳۰ کشور در این رابطه مطالعه شد. گروههای مطالعاتی کار پژوهشی کردند و صدها نفر در فرایند تدوین این سند با نظرات و ایدههایشان مشارکت داشتند.
تحقق ایمنیِ توسعه پایدار، به اصلاح حکمرانی مدیریت خطر زلزله نیاز دارد
تحقق ایمنیِ توسعه پایدار، به اصلاح حکمرانی مدیریت خطر زلزله نیاز دارد
عضو فرهنگستان علوم گفت: برای رسیدن به ایمنی توسعه پایدار، به اصلاح حکمرانی مدیریت خطر زلزله با تغییر نگرش، پیشگیری و ایجاد نشدن ریسک جدید همچنین کاهش مخاطرات موجود نیاز است.
عجیبترین شرط اینستاگرام برای افزایش کیفیت ویدیوهای کاربران
محبوبیت ویدیوهای ارسال شده در اینستاگرام میتواند بر کیفیت ویدیو تاثیر بگذارد
اینترنت مغز را زیر و رو میکند!
تأثیر اینترنت بر مغز انسان نشان میدهد که استفاده بیش از حد از اینترنت در طولانی مدت ممکن است به صورت منفی بر عملکردهای ذهنی، بهویژه تمرکز و حافظه کوتاهمدت، تأثیرگذار باشد.گذشت سه دهه از زمانی که اینترنت به اکثر نقاط جهان راه یافت و دسترسی به اطلاعات را به انسانها فراهم آورد، اما این تکنولوژی تأثیر عمیقی بر عملکردهای انسانی داشته است. لذا اهمیت و تأثیر اینترنت بر مغز و سلامت انسان را باید با جدیت در نظر گرفت. مصرف بیش از حد اینترنت، علاوه بر تأثیر منفی بر عملکردهای ذهنی، باعث افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب نیز میشود و ممکن است باعث ایجاد احساس منزویی و ناخشنودی شود. در ادامه مطلب، به بررسی تأثیر اینترنت بر مغز از جوانب مختلف میپردازیم.
طراحی نانوذراتی که سلولهای سرطان خون را در موشها از بین برد
با طراحی و ساخت نانوذرات ویژهای، نوعی سرطان خون در موشها به میزان قابل توجهی درمان شد و شانس بقا را در موشها به دو برابر حالت معمول افزایش داد.
تلاش محققان ایرانی برای حفظ گونه انحصاری کرفس کوهی
گیاه کلوس یا "کرفس کوهی؛ یکی از گیاهان بومی ایران است که از سوی برنامه توسعه ملل متحد بهعنوان گونه در معرض خطر در ایران معرفی شده است، از همین رو محققان کشورمان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره، اقداماتی را در راستای حفظ، نگهداری و استفاده مفید از این گونه گیاهی آغاز کردهاند.
ابهامات ریاست بر «سازمان ملی هوش مصنوعی» و عدم نهایی شدن اساسنامه
در حالی که هنوز اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی تدوین و نهایی نشده، در روزهای اخیر بحثهای زیادی در خصوص ریاست این سازمان و خارج شدن و یا نشدن آن از ذیل معاونت علمی ریاستجمهوری مطرح شده است.
آوازه جهانی سلول های بنیادی ایران
نام ایران در باشگاه کشورهای دارای محصول سلول های بنیادی جهان می درخشد. دکتر مسعود وثوق مدیر پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان به خراسان می گوید، ما قطعا کشور پیشگام این حوزه در منطقه هستیم. ما ابعاد سلول های بنیادی ایرانی و برخی نگرانی ها را با این دانشمند برجسته بررسی کردیم