
سهم ۱۹ درصدی مدیریت دانشبنیانها و ۳۱ درصدی هیاتعلمی در اختیار زنان
سهم ۱۹ درصدی مدیریت دانشبنیانها و ۳۱ درصدی هیاتعلمی در اختیار زنان
بررسی میزان حضور زنان نخبه و فناور در زیستبوم دانشگاهی، نوآوری و فناوری کشور نشان میدهد ۳۱ درصد از کل اعضای هیات علمی دانشگاهها، ۱۹ درصد کل اعضای هیات مدیره شرکتهای دانشبنیان و ۲۵ درصد نخبگان و استعدادهای برتر مشمول حمایتهای بنیاد ملی نخبگان را زنان تشکیل میدهند.
تصمیم پرفایده چین برای راهاندازی رشته ازدواج
جوانان امروزی در جهان برای ازدواج به دلایل محکمی احتیاج دارند تا بتوانند برای این امر تصمیم بگیرند و مسئولیت سنگین همسری را بپذیرند. بهتازگی مسئولان چینی اعلام کردهاند که این کشور، رشته تحصیلی ازدواج را در دانشگاهها راهاندازی خواهد کرد. آنها اشاره کردند که میزان ازدواج در این کشور، سال گذشته میلادی در مقایسه با سال قبل از آن بیش از ۱۲ درصد افزایش یافته است اما همچنان نیمی از جمعیتِ ۲۵ تا ۲۹ ساله این کشور مجرد هستند. در این مطلب سعی میشود تغییرات مثبتی را که پس از ازدواج در زندگی فرد ایجاد میشود، گردآوری کرده تا جوانان به تغییرات مثبت زندگی پس از ازدواج واقف شوند.
چرا بانوان ورزشکار سکوی پرش ندارند؟
«لیلا ابراهیمی» مربی دو و میدانی زنان میگوید: در مورد ورزش بانوان در سطوح مختلف با دو طیف از مشکلات ابزاری و انسانی رو به رو هستیم. از نظر انسانی با فقدان مربیان حرفهای و آموزش دیده و از نظر ابزاری با کمبود امکانات و مکانهای ورزشی.
زمان مناسب تست بینایی کودکتان چه وقت است؟
چشم یکی از مهمترین و حساسترین اعضای صورت به خصوص در کودکان است چرا که کودکان متوجه ضعیف بودن چشم خود نمیشوند، بنابراین توصیه میشود که سلامت بینایی کودک دائما چک شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی بهترین زمان برای بینایی سنجی کودکان اشاره کنیم. والدین عزیزی که تمایل دارند بدانند چند وقت یکبار بهتر است سلامت چشم کودک خود را چک کنند تا انتهای این مقاله با ما همراه باشند.
مسأله ازدواج و طلاق موضوعی چندوجهی و چندجانبه است و تنها به مسائل اقتصادی محدود نمیشود، چراکه تحقیقات نشان میدهد که درحالحاضر مسائل فرهنگی نیز نقش مهمی در این زمینه ایفا میکنند.
باورنکردنیترین تاثیرات اسم افراد
خبرسازشدن نتایج یک تحقیق جدید علمی که نشان داد اسم افراد بر قیافه آنها هم تاثیر میگذارد بهانهای شد تا از چند پژوهش مشابه و جنجالی در همین باره بگوییم
افزایش سزارین کاهش شیردهی را در پی دارد
رئیس اداره سلامت کودکان و شیر مادر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که هر چه آمار سزارین افزایش یابد، درصد شیردهی مادران نیز کمتر شود، گفت: در تمام دنیا یافتههای علمی میگویند تغذیه انحصاری در ۴ تا ۶ ماه اول زندگی باید با شیر مادر و تغذیه بعد از آن تا سن ۲ سالگی، حتما با شیر مادر و غذای کمکی باشد.
مدیر برنامهریزی، ارزیابی و نظارت مرکز درمان ناباروری ابنسینا با بیان اینکه ۲۰ درصد زوجین نابارور هستند، گفت: با استفاده از تکنیکهای درمانی میتوان گفت تقریباً همه زوجین میتوانند صاحب فرزند شوند.
به گفته معاون دادستان کل کشور، آمار کودکان بازمانده از تحصیل به رقم تاسف انگیز یک میلیون رسیده و موضوع از منظر آسیب های اجتماعی، نیازمند رسیدگی همه جانبه است
شیرخوارگاهها خالی از کودک شدند
رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که از ابتدای انقلاب اسلامی تا قبل از این دولت، ۹۴۰ هزار خانواده ذینفع تحت حمایت بودند اما اکنون یک میلیون و ۵۳۰ هزار خانواده تحت حمایت هستند.