سلوک مولوی وار «آسید محسن» در هنر
دوستان و یاران زنده یاد سید محسن مصطفی زاده نویسنده، شاعر آیینی و پژوهشگر تئاتر در بزرگداشت سومین سالگرد هجرت او گردهم آمدند و یادش را گرامی داشتند. ما در حاشیه این بزرگداشت به سراغ جمعی از دوستان او رفتیم
شروع اصلاح «تاسیان» توسط تیم تولید؛ قسمت ۴ در هیچ بستری منتشر نشده است
رئیس مجمع رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران از همکاری تیم تولید سریال «تاسیان» و پلتفرم پخش با ساترا برای اصلاح محتوای سریال «تاسیان» خبر داد.
در گفتوگو با «سیف آبادی» که به تازگی یک نمایشگاه خطاطی برگزار کرده و آثارش هم در شبکههای اجتماعی مورد توجه کاربران جوان قرار گرفته از راه و رسم هنر خوشنویسی، کسب درآمد از آن و حس خوب هنر گفتیم
محمود فرشچیان؛ شاهکار توازن میان ملیت و مذهب!
امروز، تولد استادی است که با ۲۰۰طرح آهو، مشق اولش را شروع کرد تا خالق تابلوهای "ضامن آهو و "عصر عاشورا" شود. 🔹این استاد یگانه هنر ایرانی و اسلامی، امروز ۹۵ ساله میشود و ما با شنیدن نامش به یاد دو تابلوی شاهکار «ضامن آهو» و «عصر عاشورا» و از همه مهمتر، طراحی ضریح مطهر امام رضا(ع) میافتیم. فکر میکنید استاد برای خلق این آثار چقدر دستمزد دریافت کرده است؟
بزرگترین قرآن هنری جهان در کنج خانهای در مشهد
باورتون میشه بزرگترین قرآن هنری جهان که شاهکار استاد خوشنویس خراسانی اسماعیلی قوچانی هست به جای اینکه در موزه باشه، در کنج خونهای در مشهد نگهداری میشه!
صادق بریرانی گرافیست پیشکسوت درگذشت
صادق بریرانی هنرمند پیشکسوت نقاش و طراح گرافیک در ۱۰۱ سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت.
گفتوگو با هنرمندی که از هیچ، همه چیز میسازد؛ او با وسایل دورریختنی دستسازههای هنری کوچکی خلق میکند که بیشتر نوستالژیک است و مشتریهای زیادی هم دارد
موسیقی تلفیقی؛ سبقت ترکیه از ایران
گفتوگوی خراسان با پاشا هنجنی، نوازنده برجسته نی، با محوریت بررسی دیدگاهها و تجربیات وی درباره موسیقی تلفیقی
تقدیر از یک گروه عراقی در روز پنجم تئاتر فجر
پنجمین روز از چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با تقدیر از گروه عراقی و استقبال خوب مخاطبان از آثار صحنه ای همراه بود.
اعجوبه فرهنگ و ادب ایران معاصر
محیالدین مهدی الهی قمشهای شاعر، فیلسوف و مترجم قرآن بود که او را آغازگر عصر ترجمه روان و آزاد قرآن به فارسی مینامند، این علامه هم روزگار ما در زمینه علوم عقلی و ادبیات، خدمات بیبدیل از خود به یادگار گذاشت و از ابتدای تأسیس دانشگاه تهران به مدت ۳۵ سال به تدریس در این حوزه پرداخت.نیاکان او از سادات بحرین و از حافظان قرآن بودند که در دوران نادرشاه به ایران مهاجرت کردند. اجداد بزرگش، حاجی ملک و عبدالحمید، ملک و املاک بسیاری داشتند، با وجود این از خدمت به خلق خدا غافل نبودند و برای ساخت مسجد، مدرسه، حفر قنات و... میکوشیدند. به گفته مهدی الهی قمشهای، خاندانشان را با نام «ملکیان» میشناختند.